Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 283g83kcal2.7g12.7g1.1g5.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g11g32kcal2.1g0g2.5g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g11g18kcal0.9g0.5g1.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Oltermanni 17%38g101kcal11.3g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1086kcal93g28.4g64.2g10.8g
Valittu annoskoko531g543kcal46.5g14.2g32.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna266g272kcal23.3g7.1g16.1g2.7g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235