Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g165g329kcal32.9g0g21.4g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)5.1g35kcal0.1g0.1g3.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g82g56kcal1.3g12.3g0.1g0g
Suolapähkinä 2.3g13kcal0.6g0.2g1.1g0.2g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow268g107kcal5.6g18.2g1.1g8g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g1165kcal82.2g62.4g63.4g16.4g
Valittu annoskoko531g583kcal41.1g31.2g31.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna266g291kcal20.6g15.6g15.9g4.1g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722