KANANPOJAN FILESUIKALEITA RIISI JA WOK VIHANNEKSILLA

Kypsennä kananpojan fileesuikaleet öljyssä ja kun ovat kypsiä kaada sekaan ruokakerma.

Valmista riisi pakkauksen ohjeen mukaan kuten myös wok-vihannekset pienessä määrässä öljyä.

Lopuksi sekoita riisi ja kananpojan fileesuikaleet keskenään ja laita wok-vihannekset päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 425 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväriisi. Risella.47g163kcal3.3g33.1g1.5g2.8g
Kariniemen kananpojan fileesuikaleita hunajamarinadissa (Kariniemi), annos 300g125g163kcal22.5g1.6g6.9g0g
Findus wokki Classic 500G104g31kcal2.1g5.2g0.5g0g
Rypsiöljy 14g rkl (X-tra), annos 14g5.2g43kcal0g0g5.2g0g
Ruokakerma 4% (Rainbow), annos 100g83g50kcal0.8g4.3g3.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g901kcal57.4g88.4g34.8g6.2g
Valittu annoskoko531g451kcal28.7g44.2g17.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna266g225kcal14.4g22.1g8.7g1.6g
Arvot/100g100g85kcal5.4g8.3g3.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162865