Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3381g845kcal43.9g142g6.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1352g3786kcal33.8g47.3g378.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 451g781kcal34.3g10.4g67.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g126g114kcal3.8g4.4g8.8g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10620g11052kcal231.6g408.2g923.6g1.8g
Valittu annoskoko5310g5526kcal115.8g204.1g461.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna2655g2763kcal57.9g102.1g230.9g0.5g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112