Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1031g785kcal19.4g159.8g2.1g10.3g
Lanttu 160g46kcal1.6g7.4g0.5g2.9g
Porkkana 84g27kcal0.5g4.7g0.2g2.1g
Purjosipuli 68g16kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala20g56kcal4g1g4g0g
Nakki,popsi grillinakki1095g2837kcal131.4g61.3g230g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 2798g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10624g7564kcal317.6g477g474g39.8g
Valittu annoskoko5312g3782kcal158.8g238.5g237g19.9g
Annoskoko puolitettuna2656g1891kcal79.4g119.3g118.5g10g
Arvot/100g100g71kcal3g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343754