Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2130g1622kcal40g330.2g4.3g21.3g
Rasvaton maito viro (Alma)590g195kcal20.1g27.7g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 587g837kcal73.3g1.8g60.1g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1387g4758kcal141.3g970.7g16.6g48.5g
Ohrajauho 587g1921kcal48.4g377.8g11.7g44.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10624g18664kcal646.2g3416.4g186g228.8g
Valittu annoskoko5312g9332kcal323.1g1708.2g93g114.4g
Annoskoko puolitettuna2656g4666kcal161.6g854.1g46.5g57.2g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369