Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g140g2kcal0g0.4g0g0.3g
Leivinjauhe35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 210g721kcal21.4g147g2.5g7.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g70g98kcal9.8g9.8g2.4g33.6g
Vehnänalkio 35g126kcal10.3g10.8g3.5g4.9g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2590g1450kcal220.1g129.5g5.2g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss700g239kcal7g28.7g5.6g25.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g9789kcal925.8g688g354.2g144.6g
Valittu annoskoko5320g4895kcal462.9g344g177.1g72.3g
Annoskoko puolitettuna2660g2447kcal231.5g172g88.6g36.2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983