Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1868g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 292g869kcal54.2g7.3g70.1g0g
Tomaatti 467g106kcal2.6g16.1g1.4g6.5g
Kananmuna kuorineen punnittu 159g199kcal17.5g0.4g14.3g0g
Makaroni, tumma 701g2520kcal94.6g460.3g21g41.3g
Porkkana 234g76kcal1.4g13g0.5g6g
Lihaliemijauhe/tiiviste 23g68kcal2.6g3.5g4.9g0.1g
Soijarouhe, vaalea 140g539kcal53.9g64.9g3.2g14.3g
Atria kevyt jauheliha934g1588kcal177.5g0g93.4g0g
Sipuli 467g141kcal5.8g22.4g0.9g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g12845kcal820.2g1175.8g489.4g152.2g
Valittu annoskoko5320g6423kcal410.1g587.9g244.7g76.1g
Annoskoko puolitettuna2660g3211kcal205.1g294g122.4g38.1g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48964