Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2160g915kcal211.9g8.6g2.2g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g1440g7776kcal144g518.4g532.8g0g
Semper mangoa soseena1440g720kcal2.9g172.8g4.3g0g
Sokeri 288g1169kcal0g287.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g21160kcal717.6g1975g1078.6g0g
Valittu annoskoko5328g10580kcal358.8g987.5g539.3g0g
Annoskoko puolitettuna2664g5290kcal179.4g493.8g269.7g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658