Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2160g1814kcal23.8g395.3g8.6g38.9g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g720g4406kcal151.9g49.7g401.8g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g240g960kcal48g124.8g28.8g76.8g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g60g173kcal0.1g7.6g0.1g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g120g0.7kcal0g119.2g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti84g420kcal20.9g28g24.2g23.9g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g204g1089kcal10g106.1g65.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g21704kcal845.6g1714.8g1328.2g279.8g
Valittu annoskoko5328g10852kcal422.8g857.4g664.1g139.9g
Annoskoko puolitettuna2664g5426kcal211.4g428.7g332.1g70g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520