Kirjolohivuoka

1kg perunoita
750g kirjolohi filettä
6dl maitoa
2 munaa
nippu tilliä
suolaa
sitruunapippuria
Kuori ja suikaloi perunat
Leikkaa lohifilee ohuiksi siivuiksi
Silppua tilli
Lado uunivuokaan perunasuikaleita kerros ja niiden päälle lohi siivuja sekä tilliä.

Toista edellinen ja jätä päällimmäiseksi kerrokseksi vielä perunoita.

Sekoita kulhossa munat ja maito ja lisää niiden joukkoon suolaa ja sitruunapippuria makusi mukaan.

Kaada seos vuokaan perunoiden, lohen ja tillin joukkoon.

Paista ruokaa 175 asteisessa uunissa uunin alatasolla 1 tunti.

Nosta ruoka uunin keskitasolle ja jatka vielä paistamista n. 20min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 209g159kcal3.9g32.3g0.4g2.1g
Kirjolohifilee 156g259kcal26.2g0g17.2g0g
Maito, Kevyt125g58kcal4g6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Tilli, tuore 21g6.2kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1067g1027kcal75.6g77.2g44.2g5g
Valittu annoskoko534g514kcal37.8g38.6g22.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna267g257kcal18.9g19.3g11.1g1.3g
Arvot/100g100g96kcal7.1g7.2g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295063