Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha233g387kcal44.3g0g23.3g0g
Tomaattimurska 233g69kcal1.3g12.4g0.5g4.4g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g18g158kcal0g0g17.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai5.8g20kcal0.7g4.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1067g1309kcal95.2g39.6g83.2g10.6g
Valittu annoskoko534g654kcal47.6g19.8g41.6g5.3g
Annoskoko puolitettuna267g327kcal23.8g9.9g20.8g2.7g
Arvot/100g100g123kcal8.9g3.7g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853