Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)300g960kcal30g189.1g6.9g42g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.8g2g5.7g
Ohrajauho 14g45kcal1.1g8.9g0.3g1g
Siirappi, tumma30g96kcal0g22.2g0g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g3717kcal95.4g668g63.4g97.4g
Valittu annoskoko534g1858kcal47.7g334g31.7g48.7g
Annoskoko puolitettuna267g929kcal23.9g167g15.9g24.4g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154