Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g880g1258kcal110g2.6g90.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1600g528kcal52.8g78.4g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g400g1400kcal48g284g8.4g12g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki1200g1320kcal300g6g12g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste456g1642kcal132.2g7.8g127.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g800g1280kcal64g32g104g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10692g14891kcal1415g829.2g685.4g24.2g
Valittu annoskoko5346g7446kcal707.5g414.6g342.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna2673g3723kcal353.8g207.3g171.4g6.1g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.8g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850