Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3500g595kcal14g87.5g21g24.5g
Pekoni (Dulano)420g1075kcal75.6g13.4g79.8g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Kananmuna 50g(kpl)700g882kcal77g2.1g63g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g350g1365kcal101.5g5.2g105g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10696g8082kcal549.6g259.2g539.4g62g
Valittu annoskoko5348g4041kcal274.8g129.6g269.7g31g
Annoskoko puolitettuna2674g2020kcal137.4g64.8g134.9g15.5g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882