Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g2242g2915kcal470.9g0g112.1g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Lihaliemikuutio Maggi62g173kcal5.5g4.3g14.2g0.1g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Vesi2803g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 42g144kcal4.3g29.4g0.5g1.5g
Voimariini normaalisuolainen28g202kcal0.3g0.3g22.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10696g6974kcal967g86.4g299.2g10.4g
Valittu annoskoko5348g3487kcal483.5g43.2g149.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna2674g1744kcal241.8g21.6g74.8g2.6g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480