Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 9g7kcal1.2g0.1g0g0.6g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 17g149kcal0g0g16.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 122g418kcal12.4g85.2g1.5g4.3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)94g244kcal24.3g1.4g15.9g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g75g85kcal10.5g0.7g4.5g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)75g30kcal1.3g6.1g0.1g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g50g30kcal0.2g7.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g1925kcal99.8g202g77.6g10.2g
Valittu annoskoko535g963kcal49.9g101g38.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna268g481kcal25g50.5g19.4g2.6g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776