Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 81g22kcal1g3.3g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 202g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 58g15kcal0.9g2g0.1g1.1g
Purjosipuli 16g3.8kcal0.3g0.4g0g0.3g
Lanttu 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.2kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)108g27kcal1.1g5.9g0g1.5g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g2.7g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Soijakastike 1.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g185kcal8.2g32.4g0.8g11.8g
Valittu annoskoko536g93kcal4.1g16.2g0.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna268g46kcal2.1g8.1g0.2g3g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823