Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 76g61kcal1.2g12.8g0g2.3g
Mungpapu, Risenta117g339kcal28g46.7g1.2g0g
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Kurkuma, annos 2g1.2g0.6kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5.8g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Korianteri, tuore, annos 20g12g2.3kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g838kcal60.6g125g2.8g6.6g
Valittu annoskoko536g419kcal30.3g62.5g1.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna268g210kcal15.2g31.3g0.7g1.7g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344