Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 64g549kcal0.8g0g61.8g0g
Vesi359g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g43g148kcal2.6g32g0.6g1g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g67g229kcal1.3g2g23.6g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1071g1863kcal9.8g69.4g172.2g3g
Valittu annoskoko536g931kcal4.9g34.7g86.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna268g466kcal2.5g17.4g43.1g0.8g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522