Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1920g533kcal22.8g78g3.8g40.3g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g960g1440kcal163.2g3.8g84.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl72g180kcal8.6g1.1g15.8g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10704g4306kcal389.2g165.8g208.2g80.8g
Valittu annoskoko5352g2153kcal194.6g82.9g104.1g40.4g
Annoskoko puolitettuna2676g1077kcal97.3g41.5g52.1g20.2g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704