Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g2400g4800kcal336g50.4g360g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g2000g1200kcal20g90g80g12g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g80g720kcal0g0g80g0g
Tilli mauste20g3.4kcal0.3g0.2g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g40g26kcal3g3.6g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g8g18kcal0.9g3.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10712g13563kcal721.6g299.8g1041.6g24g
Valittu annoskoko5356g6781kcal360.8g149.9g520.8g12g
Annoskoko puolitettuna2678g3391kcal180.4g75g260.4g6g
Arvot/100g100g127kcal6.7g2.8g9.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138565