Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 150g114kcal2.8g23.1g0.3g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g94g19kcal0.9g2.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 56g168kcal12.8g0g13.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl2.1g5.2kcal0.2g0g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1072g628kcal34g54.4g27.8g4.2g
Valittu annoskoko536g314kcal17g27.2g13.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna268g157kcal8.5g13.6g7g1.1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302