Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g2505g1227kcal35.1g195.4g35.1g22.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu100g104kcal7.9g16.3g0.6g2.1g
Sipuli (kuorittu)251g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Jauheliha, sika-nauta 2004g4437kcal350.7g0g340.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10720g11672kcal794g447.4g753.6g57.8g
Valittu annoskoko5360g5836kcal397g223.7g376.8g28.9g
Annoskoko puolitettuna2680g2918kcal198.5g111.9g188.4g14.5g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811