Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1399g2322kcal265.7g0g139.9g0g
Kaali, valkokaali2797g590kcal33.6g95.1g5.6g58.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g525g147kcal3.1g31.2g1g13.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Ohrasuurimo 140g451kcal11.5g88.3g2.8g10.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 140g1237kcal0g0g139.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10724g9708kcal638.8g466.8g580g177.2g
Valittu annoskoko5362g4854kcal319.4g233.4g290g88.6g
Annoskoko puolitettuna2681g2427kcal159.7g116.7g145g44.3g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423