Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 3606g1984kcal57.7g475.3g6.1g30.7g
Sipuli (kuorittu)383g103kcal5g18.4g0.8g6.5g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g225g56kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka90g9kcal1g0.7g0.2g0.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen676g135kcal4.1g25.7g2g9.5g
Dijonsinappi, Maille, Original45g32kcal1.8g3.6g1.4g1.4g
Rypsiöljy 180g1594kcal0g0g180.3g0g
Viinietikka 135g28kcal0g0.7g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g8055kcal140.2g1088.2g381.8g100.4g
Valittu annoskoko5364g4027kcal70.1g544.1g190.9g50.2g
Annoskoko puolitettuna2682g2014kcal35.1g272.1g95.5g25.1g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848