Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 2248g512kcal12.6g77.6g6.7g31.5g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.7g1g8.4g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g135g1214kcal0g0g134.9g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g23kcal1.1g4.3g0.1g0g
Salaatti, jäävuori tuore674g67kcal7.4g5.4g1.3g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g3899kcal55g222g288g93.2g
Valittu annoskoko5364g1950kcal27.5g111g144g46.6g
Annoskoko puolitettuna2682g975kcal13.8g55.5g72g23.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839