Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)2430g3281kcal486g2.4g145.8g0g
Sipuli (kuorittu)540g146kcal7g25.9g1.1g9.2g
Valkosipuli 360g390kcal28.4g58.7g2.2g7.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1800g1530kcal25.2g79.2g126g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 45g126kcal4.9g17.2g1.5g11.9g
Rypsiöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g13332kcal1103g366.8g823.2g57.4g
Valittu annoskoko5364g6666kcal551.5g183.4g411.6g28.7g
Annoskoko puolitettuna2682g3333kcal275.8g91.7g205.8g14.4g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883