Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 3593g5163kcal574.8g0g319.8g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1437g4886kcal28.7g43.1g503g0g
Tomaattipyree, Pirkka270g221kcal9.2g51.2g2.7g2.7g
Sokeri 29g117kcal0g28.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g20774kcal1225.4g246g1651g5.4g
Valittu annoskoko5364g10387kcal612.7g123g825.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna2682g5194kcal306.4g61.5g412.8g1.4g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.3g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502