Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 898g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 121g1072kcal0g0g121.2g0g
Oivariini, 60 (100g)126g691kcal1.3g1.3g75.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl1796g6105kcal35.9g53.9g628.4g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1796g431kcal32.3g53.9g9g34.1g
Sipuli (kuorittu)628g170kcal8.2g30.2g1.3g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10728g16936kcal155.4g278.6g1670.6g89.6g
Valittu annoskoko5364g8468kcal77.7g139.3g835.3g44.8g
Annoskoko puolitettuna2682g4234kcal38.9g69.7g417.7g22.4g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957