Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 376g688kcal71.3g0g45.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)94g80kcal0.9g3.3g6.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g19g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Ruskea suuruste, Maizena11g43kcal0.1g10.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g1942kcal145.4g30.8g137.6g0.6g
Valittu annoskoko537g971kcal72.7g15.4g68.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna269g486kcal36.4g7.7g34.4g0.2g
Arvot/100g100g181kcal13.5g2.9g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912