Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 19g9kcal0.2g1.8g0g0.3g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.5g54kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Naudanpaisti 188g208kcal40.6g0g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1074g672kcal86.4g25g24g2.6g
Valittu annoskoko537g336kcal43.2g12.5g12g1.3g
Annoskoko puolitettuna269g168kcal21.6g6.3g6g0.7g
Arvot/100g100g63kcal8g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74579