Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g76g209kcal22g0.1g12.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g35g120kcal4.3g23.5g0.3g2.7g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g8.8g25kcal1.7g0g1.9g0g
Sinappi 4.7g6.1kcal0.2g0.7g0.3g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 292g133kcal8.8g14g4.4g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Ketsuppi, euro shopper5.3g5.3kcal0.1g1.2g0g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa88g115kcal15.8g1.1g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g1484kcal109.8g107.8g64.8g7.2g
Valittu annoskoko537g742kcal54.9g53.9g32.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna269g371kcal27.5g27g16.2g1.8g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826