Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 187g208kcal40.5g0g4.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g11g9kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 131g92kcal0.4g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1075g667kcal84.2g10.4g11.6g3.4g
Valittu annoskoko538g333kcal42.1g5.2g5.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna269g167kcal21.1g2.6g2.9g0.9g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003