Omenapiirakkaa pellillinen

Vaahdota munat ja sokerit.

Lisää sulatettu margariini, jauhot, joihin sekoitettu leivinjauhe ja kerma.

Kaada taikina leivinpaperilla suojatulle pellille ja laita kuoritus ja viipaloidut omenat taikinan päälle.

Ripottele omenoiden päälle fariinisokeria.

Paista 200 asteessa 1/2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 595g2415kcal0g594.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g100g400kcal0g99g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Margariini, 60%, Rainbow200g1100kcal1.8g1.8g120g0g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g273g4.7g13.6g
Sämpyläjauho (1dl = 70g) (Rainbow), annos 70g400g1320kcal48g264g9.6g32.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl400g340kcal5.6g17.6g28g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2400g926kcal3.8g195.8g2.2g36g
Fariinisokeri60g244kcal0g59.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10750g18287kcal377g3038.4g473g165.2g
Valittu annoskoko5375g9144kcal188.5g1519.2g236.5g82.6g
Annoskoko puolitettuna2688g4572kcal94.3g759.6g118.3g41.3g
Arvot/100g100g170kcal3.5g28.3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173006