Maskarponerahka

Kerma ja juusto vatkataan löysäksi vaahdoksi, ja rahka sekoitetaan vaahtoon.

Lisätään tuoreet (pakastetut) mansikat ja tuore mango kuutioituna sekä vaniljasokeri.

Itse käytin maskarponejuustoa, mutta laitoin listaan tuon philadelphian, kun maskarponea ei tästä laskurista löytynyt.

Sivistynyt arvaukseni kuitenkin on, että rasvaisuudeltaan juustot ovat samaa luokaa, joskin maskarpone on maultaan parempaa.

Annokset voi koristaa sitruunan kuoriraasteella, sitruunamelissalla ja muutamalla mansikan viipaleella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl1065g3620kcal21.3g31.9g372.6g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1065g2715kcal62.8g34.1g254.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,31065g692kcal117.1g44.7g3.2g0g
Mango (tuore)1065g713kcal5.3g162.9g3.2g22.4g
Mansikka 1065g495kcal5.3g89.4g2.1g20.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g213kcal0g52.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g16895kcal423.6g831.4g1271g85.2g
Valittu annoskoko5376g8448kcal211.8g415.7g635.5g42.6g
Annoskoko puolitettuna2688g4224kcal105.9g207.9g317.8g21.3g
Arvot/100g100g157kcal3.9g7.7g11.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117758