Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 699g160kcal12.6g16.8g1.4g14.7g
Vehnäjauho puolikarkea 227g779kcal23.1g158.9g2.7g7.9g
Lohipakaste PIRKKA2795g5030kcal558.9g0g307.4g0g
Mustapippuri 45g127kcal4.9g17.4g1.5g12g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 196g1387kcal0.7g0g156.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 699g237kcal21.4g34.2g0.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl699g594kcal9.8g30.7g48.9g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g16627kcal1262.8g516g1038.2g69.2g
Valittu annoskoko5376g8314kcal631.4g258g519.1g34.6g
Annoskoko puolitettuna2688g4157kcal315.7g129g259.6g17.3g
Arvot/100g100g155kcal11.7g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124