Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 140g1240kcal0g0g140.2g0g
Kesäkurpitsa1636g278kcal6.5g40.9g9.8g11.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2805g569kcal16.8g106.6g8.4g39.3g
Aurajuusto795g2702kcal158.9g0g230.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g9579kcal364.4g295g777.8g101.6g
Valittu annoskoko5376g4790kcal182.2g147.5g388.9g50.8g
Annoskoko puolitettuna2688g2395kcal91.1g73.8g194.5g25.4g
Arvot/100g100g89kcal3.4g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569