Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1324g1889kcal165.6g4g135.8g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g3010g3462kcal180.6g150.5g240.8g0g
Hunaja 120g398kcal0.6g97.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 181g605kcal0.1g147.4g0.1g2.5g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 542g233kcal4.1g41.9g1.5g8.5g
Manteli 48g297kcal11.6g3.2g26g3.5g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl151g527kcal21.1g84.3g11.3g15.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g14820kcal767.4g1057.2g831g59.2g
Valittu annoskoko5376g7410kcal383.7g528.6g415.5g29.6g
Annoskoko puolitettuna2688g3705kcal191.9g264.3g207.8g14.8g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902