Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1959g333kcal7.8g49g11.8g13.7g
Kanamuna kuoreton, annos 100g672g954kcal84g2g69.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 448g1407kcal47.3g266g9.9g24.6g
Purjosipuli 840g192kcal15.2g20.1g1.7g17.6g
Rypsiöljy 168g1485kcal0g0g167.9g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g1259g3085kcal214.1g37.8g239.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g14928kcal737.4g752g999.8g113.2g
Valittu annoskoko5376g7464kcal368.7g376g499.9g56.6g
Annoskoko puolitettuna2688g3732kcal184.4g188g250g28.3g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630