Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1757g984kcal149.3g87.8g3.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1757g12649kcal17.6g17.6g1405.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1827g6269kcal186.2g1279g21.9g63.9g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g39928kcal709.8g2795.4g2861.8g128.2g
Valittu annoskoko5376g19964kcal354.9g1397.7g1430.9g64.1g
Annoskoko puolitettuna2688g9982kcal177.5g698.9g715.5g32.1g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330