Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.3g11.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kirjolohifilee 120g198kcal20.1g0g13.2g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g2.5g6.2kcal0.5g0.5g0.2g0g
Flora culinesse3.7g28kcal0g0g3.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%50g80kcal1.3g1.3g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1077g745kcal47g29.2g48.2g2.4g
Valittu annoskoko539g372kcal23.5g14.6g24.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna269g186kcal11.8g7.3g12.1g0.6g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506