Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g63g8.8kcal1.2g0.8g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 103g147kcal12.9g0.3g10.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 313g237kcal5.9g48.2g0.6g3.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)4.7g0.9kcal0g0.3g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 28g249kcal0g0g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g1322kcal41.4g103.6g80g7.4g
Valittu annoskoko539g661kcal20.7g51.8g40g3.7g
Annoskoko puolitettuna269g330kcal10.4g25.9g20g1.9g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174