Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 4003g4288kcal924.7g0g60g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g600g4383kcal6g6g480.4g0g
Aurinkokuivattu tomaatti140g254kcal3.8g16.8g19.6g0g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g80g38kcal1.2g5.8g1g2.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro80g25kcal1.7g3.4g0.4g2.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g120g262kcal27.6g0.1g16.8g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g120g781kcal36g0g48g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g100g115kcal0.8g6.3g10.2g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10760g20554kcal2022.8g116.8g1274.2g22g
Valittu annoskoko5380g10277kcal1011.4g58.4g637.1g11g
Annoskoko puolitettuna2690g5139kcal505.7g29.2g318.6g5.5g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029