Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g220g66kcal2.2g8.8g0.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g88g25kcal0.5g5.2g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 31g33kcal2.4g5g0.2g0.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 12g105kcal0g0g11.9g0g
Flora culinesse13g98kcal0g0g10.8g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g88g79kcal0.9g5.3g6.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g858kcal14.2g57g60.2g10g
Valittu annoskoko539g429kcal7.1g28.5g30.1g5g
Annoskoko puolitettuna270g215kcal3.6g14.3g15.1g2.5g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026