Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty197g134kcal3g29g0.4g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Palsternakka 110g70kcal0.5g12.9g0.4g4.9g
Kesäkurpitsa zucchini 110g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 8.8g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g699kcal17g111g16.6g18.8g
Valittu annoskoko539g349kcal8.5g55.5g8.3g9.4g
Annoskoko puolitettuna270g175kcal4.3g27.8g4.2g4.7g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641