Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.2g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Palsternakka 18g11kcal0.1g2.1g0.1g0.8g
Selleri, annos 50g18g2.5kcal0.2g0.5g0g0g
Lanttu 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 105g145kcal19.7g0g7.4g0g
Dolmio Light Classico Bolognese175g65kcal2.1g13.7g0.2g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 105g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.2g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1078g523kcal47.6g45.6g15.8g9g
Valittu annoskoko539g262kcal23.8g22.8g7.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna270g131kcal11.9g11.4g4g2.3g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953