Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen11g79kcal0.1g0.1g8.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15g50kcal2g8.2g1g1.6g
Sokeri 18g74kcal0g18.2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl8g10kcal1.1g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.5g5.1kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g438kcal6.8g55.6g21g3.2g
Valittu annoskoko54g219kcal3.4g27.8g10.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna27g110kcal1.7g13.9g5.3g0.8g
Arvot/100g100g407kcal6.3g51.6g19.5g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224