Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Lohipakaste PIRKKA28g51kcal5.6g0g3.1g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2g14kcal0g0g1.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g167kcal12.4g5.2g10.4g0.6g
Valittu annoskoko54g84kcal6.2g2.6g5.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g42kcal3.1g1.3g2.6g0.2g
Arvot/100g100g154kcal11.5g4.8g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124