Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g9g1.6kcal0g0.2g0.1g0g
Sipuli, paistettu 7.5g7.6kcal0.1g0.4g0.6g0.1g
Pekoni, paistettu 13g68kcal2.2g0g6.7g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g4.2g6.3kcal0.8g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 19g62kcal0.4g0.6g6.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g304kcal7g2.4g30.4g0.2g
Valittu annoskoko54g152kcal3.5g1.2g15.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g76kcal1.8g0.6g7.6g0.1g
Arvot/100g100g282kcal6.5g2.2g28.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776